Marknad i byn

Så på fredag är de samhällets stora happening :) marknad och massa festande.. ser faktist fram emot de..
I år blir det att gå med min söta pojkvänn, min syster och med A. hoppas bara värdet håller i sig.. tänkte se om jag hittade något roligt dels till mig själv men sen blir det ju att spana åt A med :)
Imorgon kommer han hit och jag ser fram emot detta något enormt... ändå är de typ bara 10 dagar sen vi träffades.. men men saknar gör jag ju så fort han åker...
Ette ska med på den omtalade festen på fredag och detta ska bli kalas.. va sååå längesen vi gjorde något kul ihop.. har varit jätte nervös över att pojken ska med men men de komemr nog gå kanon.. han är ju charmig som få när han vill så..
på söndag sen blir det till att fira mormor och då blir de till att möta hela släkten.. hmm har inte riktigt bestämmt mig för om jag ska dit än eller inte... vi får de helt enkelt..
så på måndag skulle praktiken börja men jag pallar inte trycket så har fixat så jag får börja på onsdag eftermiddag istället... känns mycket bättre så..
önskar jag kunde sluta oroa mig för allt hela tiden.. va mycket enklare de hade varit då...
Va och gjorde en laser behandling med ryggen i går.. känns lite knas idag.. är helt trött i ryggen så pallar inte med något specielt..

nåja nu ser vi framemot helgen och allt den har att erbjuda.. är hur glad som helst för hur som kommer mitt hjärta hit i morgon..

va och eldade hos min syster... de va roligt de haha de bor en liten pyroman i mig..


Frustrerad





Så besöket hos läkaren gick inte alls bra igår.. jag vet inte vad jag sja göra nu... fick ta nya prover fick fler smärtstillande som  jag talade om flera gånger inte funkar. och grattis penicillin igen...
Ja gick dit för att jag inte kan sova för att ryggen gör så förbannat ont.. för att jag mår sämre och sämre när jag inte kan sova och bara får mer och mer ont.. men nej då.. fler skit tabletter... inget kommer göras fören efter operationen.. vilket betyder att jag nu ska gå runt och ha ont tills dess... för helt mystiskt kommer allt försvinna bara jag operarear mig... tattaläkare säger jag bara... hur ska min rygg bli bättre bara poff? hur ska jag kunna sova som en normal människe? för en operations skull? pytsan säger jag bara... 
Visst tror jag med att de kommer bli bättre annars hade jag ju inte gjort den alls men de är FLERA månader kvar tills jag sk göra den.. och vadå bara bit i hop och se glad ut? ja de är ju skit lätt när de känns som rygraden håller på att knäkas av...  
Sämtst sköterskorna sosm jobba med då.. skulle ta massa blodprov som jag inte vet varför.. den ena sitter och gräver mig i armen en långstund son kommer nästa och gräver lite djupare... mmm mint blåmärke kan jag lova.. så vad gör dom nu då när ingen av dom lyckas fåut ens en droppe? jo de ska jag tala om... dom sticker en i handen i stället... de är såååååå skönt.. så nu är min hand blå och jag ser ut som en pundare, min rygg går nog av vilken sekund som helst och jag är kroniskt trött av alla tabletter!




Att bo i en liten håla.


Har flera gånger om nu kommit på att de verkligen är helt värdelöst att bo i ett litet samhälle.
Man får inget privatliv, alla verkar tro att de har med hela ens liv att göra och de suger.
Även när man inte gjort något är de någon som har haft tråkigt och börjar prata om en och helt plötslig snurrar dessa bissara rykten runt en och där står man helt omedvetande. Gud förbjude att man pratar med fel person på fel plats eller råkar hälsa på någon som ingen känner igen.
Jag gillar inte att prata om mig själv och håller gärna mitt privata privat för alla som jag inte tycker har med det att göra... detta har nu resulterat i att jag tydligen ljuger bara för att ingen på "byn" vet om saker och ting... förstår helt ärligt inte varför någon bryr sig.
Är tött på att jag inte kan få leva mitt liv i fred och att folk håller koll på vad jag gör.
Tror inte man borde bo kvar i samma håla som man är född och uppvuxen i... alla vet för mycket här och man döms för saker man gjorde när man va 15 och för vad ens syskon har gjort. Sjukt är va de är.
Jag är sååå sugen på att flytta men vill faktist inte ge upp min lägenhet. Jag ÄLSKAR min lägenhet. och så har jag min familj här, de förstår inte varför jag vill flytta men har försökt förklara att jag vill få ut mer av livet än att jobba med folk som snackar skit om en och umgås med min familj.
Jag vill ha en egen familj, vara kär och få trivs på mitt jobb.
Aja hur som haver kan jag inte flytta förens allt ordnat upp sig, vet att de altid kommer mer saker men nu är de helt enkelt för mycket!

Är så glad att jag har min sötfis så jag nu har något att se fram emot. Någon som är med mig för den jag är och inte dömmer mig för vem jag var.



Blabla bli bla bla bla bla....


Ja men visst man kanske skulle blogga oftare och om andra saker man varför?
Jag skriver när jag känner att jag måste...
min sörfis till pojkvänn sitter i soffan och tjatar om att jag ska ge honom uppmärksamhet så får la göra de en stund :P


åsikter har jag ja...

Varje dag går vi runt och skaffar oss åsikter om allt, människor, kläder, mat, tidningar ja allt... men en sak vi sällan gör är att förmedla dessa åsikter det är så mycket lättare när någon frågar att bara rycka på axlarna och hålla med...
ingen tycks stå för några åsikte längre man kan inte diskutera för att förklara varför man faktist tycker som man gör.. nej tycker man anorlunda är man dum i huvudet och vet inget så man håller med... vet vet du vad.. jag vägrar...
de är nog därför man skaffar sig en blogg.. man går runt med alla sessa tycken hit och dit och ibland måste man helt enkelt göra av dem någonstans och vipps man bloggar på internet... visst kul för dem med tusen träffar men jag skriver bara för att skriva.. har ingen långtan efter att nå ut till massan och bli hörd.. nej jag bloggar för den enkla anledningen av mitt egen nöje.
så tillbaka till åsikterna.. jag kan lova att jag her dem och yttrar dem lite allt för ofta.. men vad gör de jag gillar starta diskussioner.. de är roligt.. riktigt roligt.. oftast iaf..
jag kan vara lite så att jag kan inte hålla käften även om jag vill.. de går helt inte... och öma punkter har jag en hel del...
Fick höra häromdagen att jag åter igen lyckats bli ett samtalsämne... denna gångar har jag ju inte ens gjort något.. jag har en ny granne de är allt.. men men de måste man tydligen prata om.. för jag är ju nu på jakt efter denna.. mmm eller hur som om jag inte hade annat för mig... försökte förklara för personen som spred dessa ryckten att jag faktist har träffat någon och inte är intresserade av andra men fick i efterhand höra att de bara va en lögn, att jag hittade på de för att inte avslöja hur lessen jag nu va över dumpningen som aldrig ägt rum.. jaja va gör man?
jag kan ju nu tycka att personer som håller på såhär är tragiska... ärligt talat gör något med era egna liv och lämna mitt ifred... jag vet inte vad jag gjort för att vara så intressant att man till och med måste hitta på saker om mig.. men jag har planerat att inte bry mig.. ska bara störa mig klart först...



Jag har gett bort mitt hjärta =0)

 





The hills och skelett


Så låg i soffan och zappade lite... wohooo the hills.. blåsta männsikor gör ganska bra undrehållning men mitt i allt börjar jag störa mig när jag inser att varenda en av tjejerna ser ut som vandrande skelett...
jag undrar bara va fan är de för ideal vi har som säger att man ska gå runt och svälta sig så varenda ben sticker ut genom huden... viss de är la bra att kunna tvätta kläderna mot rebenen när man inte har en tvättmaskin men seriöst!!!
Hur kommer de sig att vi i dagens samhälle tycker de är vackert att svälta sig tills man ser sjuk ut? vad är meningen?
Dessa benrangel springer runt och talar om för oss att livet blir bättre och man har så mycket roligare om man barra struntar i att äta och spyr upp salladsbladet man åt till lunch..
Någon måste säga ifrån denna sjuka trend måste vända! man måste få vara normal och hälsosam... varför vill 25åriga tjejer se ut som 12? och så gnäller som över att de inte har några brös.. konstigt då när kroppen inte fått någon näring till att växa.. 
för de är så snyggt att ha en undernärd kropp och ett par bollar till börst under hakan.. eller INTE!!
jag slår vad om att dessa tjejer som går genom livet och svälter sig kommer må mycket dålig när de blir äldre... jag tror de kommer åldras mycket snabbare än någon som levt ett hälsosamt liv...
jaja svält ni så kan vi andra njuta av livet... för den som påstår att ens lycka påverkas av ens kilon har fel.

RSS 2.0