Ensamhet

Har sitter man åter på trappan med en cigg i handen och musik ur mobilen... Ensam... Lugnt... Vinden i träden och en bil som kör förbi då och då... Så skönt... Kommer på mig själv med att sitta och mysa och njuta av att ingen sitter bredvid och kräver uppmärksamhet... Självklart blir jag stundvis otålig och rastlös men just nu har jag de bra... snurrar mycket i huvudet om vad som komma skall men just nu tar jag de lugnt... Framtiden kommer snabbt ändå.. vet att de snart kommer börja röra sig så lika bra att slappna av när jag kan... velar inför beslut så lägger dom på hyllan till jag är på ett ställe där jag kan ta dom utan att se tillbaka och undra... När tiden är mogen kommer jag ta de beslut som är avgörande och slänga mig med huvudet före in i nästa fas... men idag är jag ensam, och njuter av min stillhet och uppskattar de jag har runt mig... hej och välkommen in i vuxenvärlden!!!

Offer!!!!


Hela jävla världen tycks vara översvämmad av alla dessa offer... uscha va trött jag blir på folk som bara klagar.. .och på folk som snackar men sen inte genomför!

Varför kan man inte ta för sig och skita i alla andra? hur får äckliga små brudar för sig att världen kretsar runt dom? Spotta på dom hela bunten!
Och alla dessa som sitter och fb lipar! seriöst skaffa en blogg haha ;)
Förstår inte hur folk orkar sitta och uppdatera sina statusar med allt hemskt som händer i deras patetiska små liv och måste skriva på fb så fort någon skiter... Blir så trött på folk som har ett behov av att leva sitt liv offentligt och tycker att alla ska tycka synd om dom hela tiden! det måste vara jätte hemskt när ingen diskuterar de senaste som hänt i ens liv och man måste skapa drama där den inte finns för att få vara i centrum.

Hur orkar man ändra sin relations status var femte minut? är det inte bättre att vara lite jävla vuxen och reda ut sina problem innan man delar dom med världen?

Offer offer offer!!!

Om jag inte gör något snart kommer jag explodera! är så jävla trött på folk i denna hållan och allt detta bullshit! Tydligen är de jättesvårt att uppföra sig som normala människor om man kommer från torsås kommun!

Den ena lipar den andra ignorerar och den tredje knullar runt som om det inte fanns en morgon dag. Shit vad jag stör mig på folk idag!
Får nog ta ännu ett tag i kragen och faktist göra något av den pissiga situationen! och inte fan tänker jag fb lipa de gör ni andra så bra endå!



äkta vara


Har haft många funderingar på sita tiden och varit med om saker som fått mig att fundera ännu mer...
hur Kan man nöja sig med något som är mindre än äkta? och kommer jag någonsin få uppleva de?  hur kan man bestämma sig för att leva sitt liv med någon för att de är bekvämt? Jag vill ha någon som efter 20 år fortfarande kan få det att pirra i magen och fortfarande vill ha mig och ingen annan.. visst är jag naiv :/
Men nu när jag har sett att de existerar hur ska jag någonsin kunna nöja mig med mindre? hur gör man egentligen för att bli lycklig? är de något man måste intala sig att man är eller är de något som bara infinner sig och så vet man?
går jag runt och förväntar mig förmycket av livet och därför bara kommer känna besvikelse... någon gång måste de ju hända eller de kanske bara är så att jag inte är en sån person som kommer få allt de där och borde jag verkligen vänta på det eller är de en bättre idé att slänga mig ut i ovisheten och faktist ta för mig av de jag kan och strunta i om de kankse inte är rätt sätt

Varför ska jag egentligen orora mig över vad andra kommer tycka? de är ju mitt liv


Kent - Socker





Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör... x4

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen, sin tid i Saint Tropez
Om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3
I en värld av idioter står han först i kön
Han berättar framför kameran om hur han bytte kön
Eller något helt annat som också är privat
Om alla dom han älskat och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör... x4



Fredag och än är man ung

nu sitter man på trappan efter ännu en kväll på jobbet... Har nästan varit för varmt för att jobba och jag är mycket tacksam att vi har bilar med ac så man slipper cykla överallt... Ser inte jätte mycket framemot att jobba dag på söndag om värmen ska hålla i sig.. Känner sig mer än lite ofräch när man flänger mellan husen... Humöret har gått upp och ner de sista dagarna och jag tror jag vet varför nu... Upptäckte idag att jag förutom ett härligt pms humör har missat ett piller varje morgon i tre dagar... Ibland är det så jag blir imponerad av mig själv... har haft en mycket lugn dag för jag upptäckte vid halv ett att jag visst hade somnat om... Så de blev direkt från sängen till spisen och laga lite mat för de måste man ju gå om man nu ska jobba... Nu har jag iaf matlådor som är korrekt uppvägda till hela helgen... Har kommit på att jag måste hålla lite koll för pengarna börjar fan ta slut igen... så för att komma till något helt annat jag slängt iväg ett par meddeladen idag men har inte fått svar än... Har en känsla av att de kan dröja... Nu är de hög tid att gå in och käka lite kvällsmat innan en dusch och sedan ryggläge

fy farao

vill ju inte påstå att idag har varit den bästa dagen... tog långtid innan jag lyckades övertala mig själv att ens gå upp ur sängen..
Känns bra att jag ska jobba i morgon för då måste jag ut ur lägenheten och hålla igång... gör allt för att inte hamna i galmal hjulspår men de är fan svårt att inte glida tillbaka... jag har ju verkligen bestämt mig för att de är nog nu men var ska man hitta motivationen?
HAr den där hopplösa kännsla av att inget har någon mening och allt jag gör blir pannkaka..
Måste försöka fixa dehär i morgon!!!


Lösningen just nu

Har flytt undan verkligheten och in i dimman... Frid för sinnet kommer på recept i form av vita små karameller... Orkar inte mer och min plan gick inte att genomföra... Hade tänkte försvinna norr ut ett par dagar och rensat huvudet... Men men ett löfte är ett löfte och kvar i hålan blir jag ett bra tag till... Klart man inte kan få som man vill... Underbart livet är

Tomhet i oändlighet

Hur kan livet vara så grymt? Tomheten väller över en och får blodet att frysa till is... Hålet i en gör det svårt att andas och hela ens existens ställs på kant... Jag kan inte med ord förklara hur jag långsamt töms från insidan... Hela kroppen värker och min hjärna skriker så huvudet snart sprängs samtidigt som jag inte kan höra då ingen tanke stannar tillräckligt länge för att greppa om... Hur blev de såhär och kanske viktigare varför? Har haft alla dessa föreställningar om hur de skulle bli, borde bli men allt har varit fel. När ska jag inse att de är bara jag? Jag vet inte hur jag får in alla dessa idéer i mitt huvud och hur jag blint kan tro att mitt inre oxå är mitt yttre. Denna värld som inte ens fungerar för mig har jag fått för mig att även andra ska leva efter... Kanske någonstans skulle jag behöva göra mig fri men jag tror inte att jag har styrkan eller modet för de! Har fått min värld att kretsa runt något som ligger så långt borta att jag aldrig kommer nå det... Frågan är bara om insikt kommer att kunna bryta vanan... Jag betvivlar det!

RSS 2.0